maandag 27 juni 2011

De wraak van Ali

Shirley schoot met grote passen naar voren, haar vlakke hand raakte de olijfkleurige jongenswang en ze duwde een andere belager het zwembad in. Als een leeuwin sprong ze tussen haar weerloze nichtje en de groep jongens die haar als een roedel hongerige wolven had ingesloten. Shirley was sterker dan menig jongen en zeker sterker dan de laffe jongens die haar jongere nichtje belaagden. Ze stond neus tegen neus met een van de belagers tot er een badmeester tussen hen in sprong. De zestienjarige Ali die drijfnat uit het zwembad klauterde was buiten zichzelf van woede. ‘Vieze kuthoer ik pak je nog wel’, gilde hij. Zelfs toen hij door zijn vrienden werd meegevoerd bleef hij maar schreeuwen: ‘Ik ga je buigen bitch, ik ga je buigen’. Shirley bleef met een hevig kloppend hart achter, haar nichtje keek haar met grote ogen aan, verbaast en bewonderend. Shirley was zelf ook verbaast over haar moedige optreden. De problemen die het kon opleveren maakte haar echter ook bezorgd. Ze kon haar nichtje niet voor eeuwig beschermen en als de bende jongens hun zinnen op het meisje hadden gezet was er geen ontsnappen mogelijk, besefte Shirley. In deze buurt waren het de jongens die over het lot van de meisjes beslisten. Het was een jungle waar de Alfa mannetjes konden pakken wat ze wilden. De jongens jaagden onvermoeibaar op meisjes. Zodra een van hen aan de avances van zo’n jongen toegaf en hem zijn gang liet gaan met haar dan was ze aangeschoten wild. Dan was het alsof ze door het jongenszaad was getekend. Ze was dan uitverkoren om de sekspop van de gehele buurt te worden. Jongens gaven haar door aan elkaar als was ze een stuk speelgoed.
Shirley had op de middelbare school een vriendin gehad die in de handen van zo’n jongen was gevallen. Op een avond was ze naar haar toe gegaan om samen hun huiswerk te maken. Een vreemde jongen had de deur opengedaan en het flatje van haar moeder, die ’s avonds kantoren schoonmaakte om de kost te verdienen, was vol met jongens. Shirley kon zich het tafereel wat ze daar aantrof nog levendig herinneren. Haar vriendin zat daar, naakt, omsloten door een kring van blote jongens. Haar gezicht was geglazuurd met jongenzaad. Haar nieuwe vriend had zijn hele voetbalteam uitgenodigd. Ze keken elkaar aan, Shirley geschrokken, haar vriendin beschaamd. Overal zat sperma, rond haar lippen, op haar gezicht, in haar blond krullende haar. Shirley had zich omgedraaid en was weggerend. Nog zag ze die beschaamde ogen voor zich, hoorde ze het gelach en gepoch van de jongens, en rook ze de weeïge geur van hun zaad. Ze zou er alles voor geven om haar nichtje voor dit lot te behoeden.
Met een soepele duik schoot ze onder het wateroppervlak, ze gleed als een vis door het water en vergat even haar zorgen. Toen ze weer boven water kwam drong de harde realiteit zich weer aan haar op. Aan de rand van het zwembad, enkele meters van haar verwijderd, zat Ali met twee van zijn vrienden, ze keken haar dreigend aan. Er zat iets wreeds in de bruine jongensogen, iets onverbiddelijks. Ze wende haar blik af en zwom weg van de jongens, zo ver als ze kon. Maar hoe ver ze ook zwom ze voelde de bruine jongensogen van Ali in haar rug brandden.
Toen ze met haar zestienjarige nichtje een patatje mayo zat te eten zag ze de jongen weer. Hij had nu versterking meegenomen. Zijn hulptroepen bestonden uit Fatih, een wat dikkige jongen met een grote neus en een vlassnorretje, Gino, een jongen met een gespierd zwart panterlichaam, en Karim met een mager gespierd lichaam en een zwart matje in zijn nek. Shirley keek naar haar nichtje Marielle. Ze was een melkwit meisje, met goudblond haar. Ze was zo rank als een gazelle, maar haar billen waren rond, en haar borsten waren zo groot en zwaar dat haar slanke lichaam ze nauwelijks kon meetorsen. Marielle was een vlijtig meisje, op haar universiteit haalde ze altijd hoge cijfers en thuis was ze niet te beroerd haar handen uit de mouwen te steken. Shirley zag dat de jongens als gieren naar het meisje loerden, wachtend op een zwak moment waarop ze toe konden slaan. Ze moesten hier weg schoot het plotseling door haar hoofd. En zo snel mogelijk anders was het te laat. ‘We gaan’, zei ze kortaf tegen haar bange nichtje en nam haar bij de arm.
Ze snelden door de doucheruimte naar de kleedhokjes. De jongens waren nergens te bekennen. Shirley zocht koortsachtig naar een leeg hokje, en daar stond Ali, alsof hij uit de lucht was komen vallen, in de deuropening. Geschrokken draaide ze zich om maar daar versperde Gino en Karim haar de weg. Haar nichtje was verloren. Tegen zoveel sterke jongens kon ze Marielle niet verdedigen, haar gedachten raasde door haar hoofd, chaotisch en vluchtig. ‘Neem mij en laat haar gaan!’, de woorden kwamen uit haar mond voordat ze het zelf doorhad. Een zestal verbaasde jongensogen keken haar aan. ‘Als jullie Marielle laten gaan doe ik alles wat jullie lekker vinden’, zei ze smekend. Hun blikken gleden over haar grote strakke kont, haar lange benen, en haar grote jonge vrouwenborsten. Een valse glimlach verscheen rond Ali’s mond, dit was zijn kans om haar terug te pakken en zijn vernedering eerder die dag recht te zetten. ‘Laat haar gaan, beval hij de andere jongens, we gaan deze slet eens goed pakken’, zei hij. En zo verliet Marielle ongeschonden het zwembad met de afspraak te wachten bij het fietsenhok. Toen haar nichtje verdwenen was trokken de jongens Shirley het kleedhokje in. De deuren gingen op slot, er was geen ontsnappen meer mogelijk. Behendige jongenshanden knoopten haar bikinitopje los en stroopte haar slipje van haar billen. En daar stond ze dan, met haar volle roomblanke meisjesuiers, in haar blote gladde meisjespruim, tegenover de jongens die ze eerder die dag nog had verslagen. De rollen waren volledig omgekeerd, ze konden met haar doen wat ze wilden.
Ali was de eerste die zijn zwembroek liet zakken, zijn staalharde besneden pik sprong tevoorschijn. Ze schrok zijn grootsheid, dit had ze niet verwacht. De steenharde bruine kamelenpik leek in geen verhouding te staan met de gedrongen bouw van de jongen. Ali keek haar triomfantelijk in haar grote blauwe ogen, en liet haar een moment kijken naar de gigantische speer tussen zijn benen. Toen draaide hij haar onverbiddelijk om en boog haar hoofd naar beneden zodat haar neus het voetenbankje raakte en liet vervolgens zijn enorme bruine ezelspik van achteren in haar nauwe blanke kutje glijden. Om de vernedering compleet te maken greep hij haar bij haar lange blonde haar die hij als de teugels van een paard hanteerde. Hij probeerde zo diep mogelijk bij haar binnen te dringen om met zijn reusachtige bruine hengstenpik haar baarmoeder te raken. Hij slaagde in zijn opzet en een hoge gil ontsnapte uit Shirey’s mond. ‘Dat zal haar leren’ dacht hij tevreden. Ali ploegde onvermoeibaar de warme meisjesbuik terwijl hij haar bij haar dikke meisjesuiers greep. Hij manoeuvreerde het meisje in zo’n positie dat de andere jongens zich met haar mond konden vermaken.
Voor Shirley was de jongenswraak niet zoet maar zo zout als voorvocht.
Gino liet zijn zwembroek zakken en presenteerde haar zijn harde gekromde pik. De steenharde zwarte piemel was slechts een centimeter verwijderd van de roze meisjeslippen die hem eerder die dag nog hadden uitgescholden. De wraak was zoet toen die volle lippen zich openden en zijn pik naar binnen liet glijden. Haar mond was warm en glad en ze zoog stevig. Nu wilde ook Karim zijn deel en stroopte zijn natte zwembroek af en terwijl Ali haar onophoudelijk van achteren neukte had ze twee jongenszwaarden in haar mond. Haar grote borsten deinde op het ritme van Ali’s stoten, en ze verslikte zich bijna in de twee jongenspikken. Shirley probeerde het de jongens zo goed mogelijk naar de zin te maken, dan zou alles immers snel over zijn. Ze likte de lichtbruin besneden piemel met geveinsde begerigheid en liet hem diep achterin haar keel glijden. Karim sperde zijn mond open en er ontsnapte een diepe zucht van genot uit zijn keel. Toen nam ze Gino’s steenharde gitzwarte pik tussen haar lippen en liet hem zo diep mogelijk in haar mond verdwijnen. Ze kromde haar tong om zijn geslacht en liet ook hem kreunen van genot. Shirley kneep haar vagina dicht zodat die Ali harde kamelenpik strakker omsloot. De jongen grauwde van genot en sloeg haar met zijn vlakke hand op haar volle billen. Nog nooit hadden de drie jongens zo’n ervaren en kundig meisje gehad en ze genoten met volle teugen.
Ali’s mannelijkheid was nog niet hersteld alvorens hij het meisje, die hem zo smadelijk in het zwembad geduwd had, ten diepste had vernederd. Door haar nauwe anus te penetreren zou hij rekening vereffenen. Nadat hij haar meisjesster en zijn pik had ingesmeerd met zonnebrandolie probeerde hij bij haar binnen te dringen, ze was nauw en onwillig. Maar Ali was onverzettelijk en doorboorde uiteindelijk haar meisjesgat zonder genade. Ze kreunde zachtjes, maar verbeet de pijn zo veel mogelijk, ze wist dat de jongens daar van zouden genieten. Ali’s eer was gered en weldra zou de hele buurt weten wat hij met dat trotse blonde meisje gedaan had.
Terwijl Shirley op handen en knieën op de vloer van het kleedhokje zat met de staalharde pik van een straatschoffie in haar achterste, wist ze dat ze verslagen was. Het was echter geen verdriet of wanhoop dat bij haar opwelde, maar een gevoel van verlossing. Het was alsof er een last van haar schouders viel. Het voortdurende vechten was voorbij, de strijd tussen de seksen was beslist en zij had vrede met haar plaats daar op de natte zwembadvloer terwijl ze in al haar lichaamopeningen doorboord werd. De natuur is niet altijd zachtzinnig, maar dit was de natuur. Ze trok haar anus strak rond zijn penis en ze zoog de twee jongenspikken naar binnen alsof ze die wilde verorberen. De jongens, verrast door haar plotselinge begerigheid, doorstaken haar vurig.
Karim was de eerste die haar mond met jongensroom vulde. Zijn jongensvocht was tegelijk zo zoet als suiker en zo zout als de zee, ze proefde het aandachtig voordat ze slikte. Gino beschilderde haar hele gezicht met zijn liefdesvocht. Hoewel daar eerder van walgde genoot ze nu in stilte. Ali neukte haar nu met steeds snellere slagen en greep haar zo stevig vast dat het bijna pijn deed. Met een schreeuw kwam hij tot een hoogtepunt en spoot zijn jongenroom in haar achterste. De jongens waren tevreden, ze had de rekening betaald, en de vrede was hersteld.
Toen ze met haar buik vol jongenszaad het zwembad verliet en zich naar de fietsenstalling begaf wist ze dat haar leven nu niet meer hetzelfde was. Ali had haar pantser gebroken en nu zouden alle jongens hun beurt met haar willen. In plaats van Marielle zou zij nu door jongens worden doorgegeven. Ze glimlachte weemoedig. Het was donker in de fietsenstalling en ze zag haar nichtje nergens. Zoekend liep ze dieper het hok in. En daar stond Fatih, een vriend van Ali, met zijn rug tegen de muur, en zijn broek op zijn enkels. Zweetdruppels parelde op zijn vlezige gezicht, zijn oren waren vuurrood van opwinding. Met zijn dikkige handen duwde hij een blondgelokt meisjeshoofd ritmisch richting zijn ontblote kruis. Een moment begreep Shirley niet goed wat ze zag maar langzaam drong het tot haar door dat daar, tussen de dikke harige benen van Fatih, haar brave nichtje op haar knieën zat terwijl haar voorheen onschuldige meisjesmond zijn fier rechtopstaande geslacht omsloot. Shirley stond daar als aan de grond genageld en ze kon een woord uitbrengen. Nu zag Fatih haar staan en hij lachte triomfantelijk terwijl hij met zijn laatste stoten de mond van haar nichtje met jongensroom vulde.
Toen keek Marielle om, grote beschaamde meisjesogen keken haar aan, een sliert jongenszaad bengelde aan haar kin. Het meisje probeerde zich met een vuurrood gezicht te verontschuldigen, Shirley zweeg. Ze veegde de mond van het meisje met haar zakdoek schoon. ‘We gaan’, was het enige wat ze uit kon brengen.
Toen ze, nog steeds zwijgend, de parkeerplaats affietsten, zag Shirley Ali op een muurtje zitten. Hij keek de meisjes veelbetekenend aan. De meisjes zwegen en sloegen hun ogen neer toen ze hem passeerden.

dinsdag 21 juni 2011

Ivoorkleurige slavenjongens

Toen de nacht zijn bedekkende mantel over de wereld had gespreid openden de mannen de jacht op ivoorkleurige slavenjongens wiens nauwe openingen verlichting boden voor hun brandende lust. Niets is mooier dan achter een in een de strijd verslagen blanke jongeman plaats te nemen en zijn strakke jongensvijg te doorsteken als de perzik van je echtgenote. Niets is heerlijker dan hun gespannen nauwheid rond je mannelijke hardheid, hun zachte klagende kreten die langzaam over gaan in berusting. Maar het ultieme is het moment dat zo’n jongen je, nadat je velen malen zijn ruiter bent geweest, je een blik toewerp waarin verlangen gloeit. Een stil afwachtend verlangen als van een vrouw tijdens de huwelijksnacht. Jongensogen zijn meisjesogen geworden die in stilte smachten naar hun tegendeel. Dat is de ultieme overwinning. De ivoorkleurige slavenjongen in zijn nauwste ingang betreden terwijl hij er in stilte van geniet en daarmee zijn manlijkheid opgeeft.

vrijdag 17 juni 2011

De plaats van verlossing

In een moment dat eeuwig leek te duren trok de wereld als in een vertraagde film aan hem voorbij. Het leek alsof hij naar het verstilde decor van een poppenkast keek. Kleuren werden honderdmaal feller. Het scherpe voorjaarsgroen van de plantsoenen stak als een mes in zijn ogen, de flats waren diepgrauw en hoog als donkere kastelen. Een blaffende beat vulde zijn hoofd, de woorden verstond hij al niet meer, het was als een drum uit Afrika, ontdaan van alle versieringen, donker en diep als zwarte aarde. Hij knipperde met zijn zware oogleden. Al hoestend probeerde hij hardnekkig gekriebel uit zijn keel te verdrijven, hoe vaak hij ook hoestte hij proefde slechts de zoet weeïge smaak van wiet. ‘Dit is harde shit man’ klonk zijn stem onwerkelijke uit de verte. Ismael lachte als een schaterende hyena, een sliert speeksel verbond zijn onderste tanden met de bovenste. ‘Ik zei het je toch man’ sprak zijn vervormde stem terwijl hij de joint over nam en tussen zijn lippen plaatste.
Ismael was achttien jaar en de jongens uit de buurt keken tegen hem op als was hij een held. Hij was altijd voorzien van dope en reed auto uit de buurt. Meisjes hingen om hem heen als bijen rond honing, hij was gul voor zijn vrienden, en hard voor zijn vijanden. Ismael kon alles regelen.
‘Vangen Hafid’, Ismael gooide hem een blikje bier toe. Verdwaasd keek hij een moment naar het gifgroene blikje in zijn hand, de letters danste voor zijn ogen en leken zelfstandig nieuwe woorden te vormen.. Het blikje was zo koud dat hij het bijna niet kon verdragen, alsof zijn hand er af zou vriezen als hij het langer zou vasthouden. ‘Drink wat, daar knap je van op, je bent echt de weg kwijt man’. Hafid dronk , zijn keelpijp trok samen. Na het blikje volgde een tweede en een derde. De alcohol verzachtte de hardheid van de trip en vermengde alles tot een warm aangenaam geheel. ‘We gaan ff de boys gedag zeggen, misschien weten zij wat leuks om te doen vanavond’, zei Ismael met een veelbetekende lach om zijn mond. Hafid liet zich achterover in een lome roes wegzakken, het voelde alsof hij in de leren achterbank verdween.
Ze reden ze langzaam langs donkere flats, alles leek een droom. Toch was deze buurt zijn huis, zijn thuis, zijn territorium. De wijk met portieken die doordrenkt waren met zoete pisgeur, de speeltuintjes met afgesleten wipkippen en glijbaanhuisjes waar overdag kinderen naar beneden gleden maar waar als de zon onderging jongens meisjes bestegen. De buurt met verlopen plantsoenen bezaaid met plastic, volle condooms en lege bierblikjes. Dit alles was hem vertrouwder dan het huis van zijn ouders.
Hafid stapte uit de auto, zijn benen leken wel van elastiek. In het harde licht van de straatlantaarns zag hij een aantal jongens op en rond een bankje zitten. Ali stond op en groette de jongens hartelijk. Hafid opende zijn ogen wat verder. Ali was de raarste jongen die hij ooit had ontmoet. Hij dronk niet, rookte niet, gebruikte geen drugs en was misschien wel de geilste ter wereld. Zijn grote flaporen staken wijd uitteen als zeilen van een schip, op zijn bovenlip prijkte een klein onverzorgd snorretje. Hij had een grote neus en sprak altijd met opgewonden harde stem. En als hij sprak dan ging het altijd over seks. Met een gestuwde stem sprak hij dan over blonde meisjes met grote billen en wat je daar allemaal mee kon doen. De mogelijkheden leken eindeloos, en de andere jongens, die zelf niet voor een kleintje vervaard waren, schrokken wel eens van Ali zijn levendige fantasie. Het meisje dat in zijn handen viel die zou het weten. Juist omdat Ali’s geilheid groter was dan de jongen kon dragen, schrok hij de meisjes af met zijn opdringerigheid. De jongen wist zich geen raad met zijn geslachtsdrift en had al vele vrouwenslagen in het gezicht moeten incasseren. In de metro drukte hij dan bijvoorbeeld met zijn harde geslacht in zijn broek tegen de zachte billen van het meisje van zijn keuze. Deze versierpoging had nog niet tot succes geleid. Het hoogtepunt van Ali’s hitsigheid was het incident in de kleedkamer van hun voetbalvereniging.
Hafid, Ismael en Ali voetbalden bij dezelfde vereniging waar indertijd ook een jongen speelde die Jordy heette. Jordy sprak met een zachte zijige stem, had halflang blond haar en liep als een meisje. Zijn radeloze vader had hem verplicht om te gaan voetballen, in de ijdele hoop dat de sport een echte man van hem zou maken. De jongens noemde Jordy spottend ‘het meisje’ of soms simpelweg ‘flikker’. De jongen probeerde zich dan te verweren maar zijn hoge meidenstem en vrouwelijke gebaartjes werkten alleen maar op de lachspieren van de anderen.
Op een middag hadden ze Ali met vuurrode flaporen en zijn broek op zijn enkels, achterop de poedelnaakte meisjesjongen aangetroffen. Met zijn keiharde kamelen pik had hij het verwijfde achterste van de Jordy doorboord. Ali die eindelijk ergens was binnengedrongen neukte alsof zijn leven ervan afhing. Een zweetdruppel parelde op het zwarte dons van zijn bovenlip, zijn mond hing half open, zijn opensperde ogen glommen van geilheid, een sliert speeksel dat aan zijn lip bengelde zwaaide mee met het ritme van zijn slagen. Hij stootte bij elke slag kreten uit die nog het meest deden denken aan een parend varken. En hoewel hij wist dat hij ontdekt was bleef hij in de weerloze witte billen steken totdat hij bevredigd was. Daar op de vloer van de jongenskleedkamer verkreeg Ali zijn mannelijkheid en verloor Jordy de zijne. Vanaf dat moment noemde de jongens, die dubbel hadden gelegen van het lachen, Ali ‘de hond’ genoemd. Een naam die eer deed aan zijn grenzeloze lust.
Naast Ali zat Youssef, een bebrilde magere jongen met een haakneus. Het was een jongen van hetzelfde kaliber als Ali, lelijk en hopeloos onhandig met de meisjes, terwijl zijn libido groter was dan die van een gemiddelde dekstier. Zijn gezicht had iets weg van een rat, een bebrild knaagdier met rode oren van voortdurende lust. Hun gemeenschappelijke lot was wellicht de reden van de vriendschap tussen Ali en Youssef. Beiden waren ze voortdurend op jacht, maar misten ze ook steeds achter het net. Hafid schudden hem vluchtig de hand en stak een sigaret op. De smaak van verbrande tabak maakte hem bijna misselijk. ‘Kunnen jullie een meisje regelen’, vroeg Ali meteen aan Ismael terwijl hij hem met hoopvolle glanzende ogen aankeek. Ismael lachte licht spottend. ‘Ik kan alles regelen man, wat heb je er voor over?’. ‘We hebben samen twintig euro’, beide jongens keken nu als bedelende aapjes op naar Ismael. ‘Voor twintig euro kan ik niks man, ja naar de haven misschien’. Ali en Youssef waren bereid alles te bestijgen met een hartslag en stonden al op om in het havengebied op jacht te gaan. Hafid en zijn vriend schaterlachten, keken elkaar meewaring aan en besloten uit solidariteit de jongens te helpen in hun wanhopige zoektocht naar bevrediging.
Met zijn vieren doorkruisten ze het schimmige havengebied, lange loskranen wierpen door het spookachtige licht van straatlantarens lange schaduwen op gehavend asfalt. Langs een weg die in het oneindige leek te verdwijnen reden auto’s stapvoets en dreigend langs schaars geklede meisjes in het spookachtige licht. Ze gleden dreigend langs, als glanzende roofdieren speurend naar de zwakste van de kudde, wachtend op het juiste moment om toe te slaan. Soms hielden ze een moment stil om vervolgens weer door de rijden, soms verdween er een meisje in een glimmende station wagon die dan, tevreden met zijn buit, een stil plekje opzocht om het te verorberen. Er stonden tientallen meisjes langs de weg, de een rokend, de ander pratend met haar buurvrouw, en sommigen staarden gewoon doelloos in de verte pas ontwakend als er een auto stopte. Allen waren nauwelijks gekleed. Borsten waren slechts bedekt met minuscule topjes als ze al niet volledig ontbloot waren. Billen waren bedekt met korte rokjes of werden simpelweg gescheiden door een string. Hier werd niets aan de verbeelding over gelaten, hier bestond geen romantiek, geen liefde, dit was een wereld waar tegen betaling de meest diepe en duistere lusten bekoeld konden worden. Dit was een plek van verlossing.
Tientallen meisjes gleden voorbij als een droom. Een droom die een vermenging was van een nachtmerrie en gelukzaligheid. Gitzwarte meisjes met grote volle lippen, gigantische ronde billen, als panters van de Savanne, naast piepjonge meisjes met donkere ogen afkomstig van de randen van Europa, en hier een daar een blanke schone, een jonkvrouw voor de twee ridders op de achterbank. Youssef drukte zijn neus tegen het autoraam en liet een vette afdruk achter. Zijn ogen puilde zowat uit de kassen, zijn mond stond half open en hij ademde zwaar. ‘Stop, kijk die daar’, riep hij met schorre stem wijzend op een lange blonde vrouw met zware borsten. De auto stopte en Ismael wenkte. De blondine boog zich naar het openstaande raampje, de jongens achterin hielden hun adem in bij het zien van haar volle blanke uiers. ‘Hoeveel schat’, vroeg Ismael nonchalant. ‘Vijftig voor rechttoe rechtaan en zeventig voor achterlangs’ klonk het zakelijk, verveeld bijna. ‘We hebben twintig euro, wat doe je daarvoor’, vroeg Ali vanaf de achterbank, zijn stem sloeg over van opwinding. Een koude lach was zijn deel, ’Met dat geld moet je een straat verder zijn schat’, en ze verdween heupwiegend in de nacht.
Hoewel voor Ismael en Hafid het plezier er wel af was, hadden de jongens hun gesmeekt om een straat verder te gaan kijken en nu reden ze door een duistere laan die slechts door enkele schimmige figuren geflankeerd werd. Dit was het land van de halfvrouwen met hun vuurrood beschilderde lippen, en hun nauwgezet glad geschoren benen. Hafid was altijd wat angstig geweest voor deze grote manvrouwen met diepe stemmen. Die angst had zich gedurende zijn pubertijd vermengt met opwinding tot een bitterzoet gevoel. Youssef zijn ratachtige gezicht gloeide van opwinding, ‘Ik wil een blanke’. Koortsachtig zochten ze en daar was ze. De schone blanke jonkvrouw met een lang blonde pruik, roze lippenstift, en zwaar beschilderde oogleden. Haar benen waren lang en haar billen hadden zowaar iets vrouwelijks. Nadat er een overeenkomst gesloten was stapte de twee jongens uit, namen hun hooggehakte gemalin die ver boven hen uittorende mee naar een donkere hoek naast een loods waar het gras tussen de tegels groeide. Hafid zag ze in het donker verdwijnen.
De alcohol en de wiet hadden zijn grenzen vervaagd, hij voelde de drang in hem toenemen, zijn geslacht groeide. onverbiddelijk Hoewel hij er niet aan wilde toegeven welde er een primitieve lust in hem op. ‘Ik ben zo terug’ zei hij, zijn blik beschaamd neergeslagen. Hij hoorde Ismael nog spottend lachen toen het portier achter zich dichtsloeg. Met bonzend hart zocht hij in de duisternis naar het tweetal en hun surrogaatvrouw. Hij hoorde Youssef opgewonden stem ophitsend aanmoedigen. ‘Pak haar, pak haar in de kont’. En daar waren ze dan, de twee dappere ridders hadden het achterste van hun prinses te zover ontbloot dat haar schamele mannendeel bedekt bleef maar haar nauwe ingang kwetsbaar voor hen open lag. Ze zat op handen en knieën en met een pijnlijke grimas keek ze om naar haar jonge ruiter. De jonge ridder kende geen genade. Het kletsen van zijn bekken op de witte billen was het enige geluid in de nachtelijke stilte. Haar blonde pruik schudde onder het geweld.
Ali’s kenmerkende uithalen gingen over in een lange brul, hij bevrijdde zich uit het nauwe gat. Nu was het Youssef zijn beurt. Deze liet, met een gelukzalige grijns op zijn lippen, zijn broek tot op zijn enkels zakken. In diepe concentratie, met het puntje van zijn tong uit zijn mond, besteeg hij zijn gade. Vastberaden doorstak hij haar. Youssef zijn strakke bruine jongensbillen bewogen razendsnel op en neer, zijn mond hing wijd open en zijn bril was beslagen. Hij was als een jonge hongerige panter zich voor de eerste maal op een rund stortte, zijn klauwen het vlees zette en bloed proefde. Wat hier achter een vervallen loods gebeurd had niets met het liefdesspel te maken, het was een poging tot onderwerping. Wazig keek Hafid toen hoe de jongen het verwijfde schepsel met harde stoten volledig ontmande terwijl zijn maatje lachte. Youssef was pas tevreden nadat hij met zijn opgekropte jongenszaad haar kleding en gezicht besmeurd had. Toen draaiden de jongens zich naar Hafid. Een wee misselijk gevoel vulde zijn buik, maar tegelijk kon hij bijna niet meer ademen van opwinding.
‘Als je een man bent dan pak je haar’, Ali’s stem kwam van ver. Hij kon niet meer praten, en als in een droom liep hij, met een pijnlijke erectie op het weerloze schepsel af. Hij knoopte zijn broek los en onder gejoel en aanmoedigingen drong hij het warme lichaam binnen. Hij haakte zich diep in het warme vlees, hij hoorde haar protesteren maar kon zich niet meer beheersen. Hij werd haar derde ruiter. En ook Hafid vond verlossing tussen de witte billen.
De jongens lieten het vrouwelijke wezen, met een verkreukeld bankbiljet aan haar zijde en bespat met hun zaad in de duisternis achter. Toen ze weer met zijn vieren in de auto zaten maakte ze zonder woorden de afspraak nooit te praten over wat daar, in de duisternis achter die vervallen loods gebeurd was.

zaterdag 11 juni 2011

Zwembad

Opgewonden gegil kaatste tegen witbetegelde muren, en de typische zwembadgeur, dat een mengeling is van vers zweet, deodorant en chloor drong zich aan Ali op toen hij het labyrint van kleedhokjes binnenliep. Karim pookte hem uitgelaten in zijn zij en schoot snel een hokje in om een afstraffing te voorkomen. Ali zocht snel een hokje op en verruilde zijn kleren voor een zwembroek. Vlak voor hij de kleedruimte verliet keek hij in de plexiglas spiegel die met schroeven aan de wand was bevestigd. Hij zag een strak jongenslichaam, licht gespierde armen en een platte buik. Twee brutale zelfverzekerde bruine ogen keken hem bijna arrogant aan. Meisjesgegiechel klonk vanuit naburige ruimtes, en een brutale grijns verscheen op zijn gezicht. Toen de dikbeslagen schuifdeuren van het zwembad zich voor hem openden werd hij overspoeld door een warme golf van chloorlucht, gejoel en opwinding. De grijns op zijn gezicht verbreedde toen hij om zich heen keek.
Karim floot bewonderend tussen zijn tanden, Rachids mond viel half open en hij keek met grote ogen om zich heen. Aan de rand van het zwembad op de witplastieken ligstoelen lagen ogenveer een tiental tienermeisjes te kletsen en muziek te luisteren. Shirley lag op haar rug, haar kleine ronde borstjes nauwelijks bedekt met een klein strak licht doorschijnend bikinitopje. Naast haar lag Samira op haar buik te lezen. Ali zag dat Rachids blik aan haar grote Berberse billen bleef plakken, zijn wangen waren rood. Ali sloeg zijn vriend speels op de schouder en deze ontwaakte ruw uit zijn zwoele dagdromen.
Met een klap kalmeerde het koude water Ali zijn verhitte gedachten, het gejoel om hem heen werd scherp afgesneden en veranderde in gesmoord geroezemoes alsof er een grote deken overheen gelegd was. Tientallen seconden bleef hij in de azuurblauwe onderwaterwereld, meisjesbenen spartelde veelbelovend boven hem. Naar lucht happend kwam hij boven water en keek rechte in de grote blauwe ogen van Shirley die net het water in was gegleden.
Shirley was gemakkelijk, zoveel had Ali wel gehoord. Zijn neef Hakim woonde in de dezelfde flat als het rondborstige meisje en de verhalen die hij over haar vertelde logen er niet om. Vaak had Hakim met een zekere trots over zijn avonturen met het blonde meisje verteld. Zodra haar ouders een avondje uit waren, nodigden ze steevast een aantal jongens uit de buurt uit voor een avondje plezier. Alleen de gelukkigen die werden uitgenodigd wisten wat er tijdens die avonden gebeurde en Hakim was een van die gelukkigen. De drank vloeide rijkelijk en hoe verder de avond vorderde hoe uitdagender het meisje werd. Ze speelde net zolang met de jongens totdat deze zich niet meer konden houden. Dan werd ze uitgekleed en een voor een namen ze haar tot ze allemaal bevredigd waren. Hakim vertelde trots hoe hij haar kletsnatte gladde kutje doorboorde met zijn steenharde besneden pik. Hakim was pas tevreden geweest nadat hij ook haar anus was binnengedrongen, de nauwheid van haar gaatje om zijn besneden pik hadden hem tot een hoogtepunt laten komen, hij had zijn sperma in haar ronde witte billen gespoten en had haar overgelaten aan Serkan die als tweede aan de beurt was. Vele jongens namen hun beurt met haar en aan het eind van de avond lieten ze het meisje, besmeurd met hun sperma achter.
Maar Ali was niet op zoek naar een gemakkelijke prooi. Ook hij had vaak afgesproken met een meisje die hem in ruil voor een pakje sigaretten net zo lang pijpte totdat hij zijn sperma in haar mond spoot. Dat soort meisjes waren fijn als je omhoogzat, maar Ali hield van de jacht. Een meisje net zo lang volgen en bewerken totdat ze uiteindelijk haar benen spreidde. Velen meisjes waren zo voor hem gevallen. Blanke meisjes met kleine borsten, roze tepels en strakke witte kontjes, donkere meiden met grote ronde billen en dikke lippen die begerig zijn pik omsloten en dan waren er nog de Marokkaanse meisjes met hun welgevormde billen en brede heupen. Ali had menig Marokkaans sletje meegenomen naar stille afgelegen plekjes waar hij ongestoord zijn gang kon gaan. Karima was de laatste die in een verlaten garagebox in de kelder van zijn flatgebouw op haar knieën voor hem had gezeten met haar volle Marokkaanse meisjeslippen om zijn keiharde pik. Hij had haar niet laten gaan voordat ze, na veel aandringen van zijn kant, haar spijkerbroek had uitgetrokken. Ze droeg een string. Haar volle Arabische kont had hem bloedgeil gemaakt. Ze smeekte hem om haar maagdelijkheid niet te nemen. Die avond was hij genadig, en hij opende haar billen, schoof haar string vakkundig opzij en neukte haar in de kont totdat hij in haar spoot. Dat was haar straf voor het dragen van een strakke spijkerbroek. Maar het meeste van allemaal hield van blanke meisjes. Het was alsof blond haar en blauwe ogen de jager in hem wakker maakte. Zodra hij een blondgelokte schone met een lekkere kont zag ging hij er als een roofdier achteraan en rustte niet totdat hij haar had veroverd.
Toen de drie vrienden kletsnat op de ligstoelen ploften, siste Rachid plots tussen zijn tanden terwijl hij met grote ogen naar de overkant van het zwembad keek. Toen Ali zijn blik volgde zag hij het mooiste meisje dat hij ooit had gezien. Haar benen leken tot in de hemel te groeien, haar billen waren volmaakt rond, haar volle borsten puilden bijna uit haar bikinitopje en haar goudblonde haar lag als een sierraad over haar roomblanke huid. Ali schatte haar een jaar of achttien, een studente waarschijnlijk. Toen ze heupwiegend lang de drie jongens liep was Ali in de zevende hemel. Ineens riep Rachid haar na: ‘ Ik ga je voorover buigen kehba’ en maakte een paar stotende heupbewegingen in haar richting. Ali zag het meisje schrikken en hij had Rachid wel kunnen vermoorden. Daar ging zijn prooi, verschrikt door de jagers. Na de opmerking van zijn vriend maakte hij geen kans meer. Alsof het nog niet genoeg was riep Rachid, aangemoedigd door verschrikt blozende meisjeswangen ‘ik neuk je in je kont zina’, waarop Ali hem een harde pets gaf. Met een pijn vertrokken gezicht keek Rachid hem niet begrijpend aan. Ali zweeg en liet zich achterover op de stoel vallen en sloot zijn ogen.
Het geraas van water van de tunnelglijbaan overstemde hun geschreeuw. Rachid was de eerste die in de gapende mond van de glijbaan wierp, de andere jongens volgde hem op de voet. Toen ze de zoveelste bocht omgleden zagen ze ineens het blonde meisje op haar buik voor zich uitglijden. Rachid’s die het weer niet laten en riep haar allerlei seksuele toespeling na. Het meisje keek om naar haar plaaggeest, maar in plaats angst sprak er nu iets anders uit haar ogen, ze knipoogde naar hem en heel subtiel, zodat het bijna niet zichtbaar was, draaide ze haar kont iets naar achteren. Rachid’s woorden stokte in zijn keel en ook de andere twee jongens waren verbijsterd. Toen maakte het bruisende water van het vangbad een einde aan het magische moment.
Ali die kopje onder was gegaan wist niet hoe snel hij het wateroppervlak moest bereiken om te zien waar het blonde meisje was. Nog net zag hij haar uit het bassin klimmen, ze keek hem aan en glimlachte mysterieus. Toen verdween ze in de richting van de kleedhokjes. De jongens keken elkaar met grote ogen aan, hier hoefden ze niet over te praten, zo snel als ze konden volgden ze het meisje. In het labyrint van kleedhokjes zochten de drie geile berberjongens koortsachtig naar het sexy blondje. En daar stond ze, in de deuropening van het kleedhokje en ze lachte uitdagend. Als hongerige wolven stonden de jongens in een halve cirkel om haar heen, ze hadden hun prooi in het nauw gedreven, Rachid had al stijve, die een tent vormde in zijn natte zwembroek. ‘Jij mag eerst’, zei ze met een zwoele stem tegen Rachid. ‘Maar wees gerust, jullie komen allemaal aan de beurt’ vervolgde ze. Als in een droom zag Ali Rachid achter het meisje aan het hokje instappen, het slot in de deur sprong op rood. Nu zagen ze alleen nog hun voeten omdat er zo’n dertig centimeter tussen de vloer en de wand van het hokje was. Haar blauwe bikinitopje viel tussen hun voeten, het kletsnatte blauwe slipje viel ernaast, en snel daarna volgde de zwarte zwembroek van Rachid. De jongens verdwenen snel in aangrenzende hokjes, klommen op de bankjes om te zien wat er daarbinnen gebeurde. Rachid had het meisje met haar handen tegen de muur gezet met haar kont naar achteren. Hij had haar bij haar grote borsten gegrepen en liet zijn harde besneden pik in haar gladde kutje glijden. Hij pakte zijn meisjes graag van achteren, als een geile hond. Zijn bruine ballen kletsten tegen haar blanke billen. Hij neukte haar met felle stoten en probeerde haar zo diep mogelijk te raken. Ali kreeg een stijve en een idee. Hij snelde naar zijn kluisje en graaide gehaast in zijn tas tot hij een fles zonnebrandcrème te pakken had. Toen hij terugkwam zag hij de wanden van het hokje beven. ‘Hij neukt haar helemaal kapot’ zei Karim met opgewonden stem, ‘Straks komt de badmeeste en dan..’. Ali bad tot god dat niemand alarm zou slaan. De jongen stootte steeds sneller in haar blanke achterste, haar grote borsten deinde op en neer. Hij kwam schokkend klaar en bevrijdde zijn grote bruine pik uit haar strakke kutje. Het slot sprong op groen en Rachid stapte met een brede grijns naar buiten en gebaarde dat Ali aan de beurt was. Hij sloeg hem uitgelaten op de schouder toen Ali over de drempel stapte.
Daar stond ze, haar natte zwemkleding van haar lijf gestript, in al haar schoonheid. Met zijn bruine vingers bevoelde hij haar grote roze tepels. Ze waren hard en puntig en haar melkwitte borsten zijdezacht. Hoewel Ali talloze meisjes had geneukt in alle mogelijke posities en lichaamsopeningen, was hij diep onder de indruk van deze jonge vrouw. Hij hield zijn flesje zonnebrandcrème stijf in zijn hand terwijl zijn andere hand verlegen haar lichaam verkende. Zijn hand gleed van haar borsten langzaam naar beneden en bevoelde haar zachte buik, zijn wijsvinger hield even stil bij haar navel alvorens zijn weg voort te zetten richting haar inmiddels glibberige kutje. Zijn vinger verdween in haar poesje, ze was warm en nauw. Omdat Rachid zonet zijn zaad in haar blanke vagina had gespoten, wilde hij haar niet in haar kutje neuken. Hij wilde haar via haar nauwste ingang betreden en draaide haar om. Ze liet dit gedwee gebeuren, door haar vele ervaringen met Marokkaanse jongens wist ze inmiddels waar ze aan toe was. Bruine jongenshanden duwde haar ronde witte billen uitteen. Haar lichtbruine anus prijkte als een kleine gedroogde vijg tussen haar billen. Hij spoot wat witte crème op zijn bevende vingers en maakte haar kontgaatje glad en glibberig. Toen smeerde hij zijn inmiddels keiharde pik in totdat die zo glad was als een aal. Hij richtte zijn fier rechtopstaande penis op haar strakke anus. Hij opende haar kontgaatje voorzichtig met zijn pik, ze was heerlijk nauw. Elke keer als hij een meisjesanus doorboorde voelde hij zich meer man, alsof het binnendringen op die manier een overwinning was.
Nu verscheen er ook weer een gelukzalige grijns om zijn mond terwijl hij het blondje met felle slagen in haar kont neukte. Haar witte billen deinde op de stoten van zijn gekromde pik, hij greep haar grote tieten vast en dreef zijn harde haak nog dieper in haar vlees. Dit meisje moest wel het geilste wezen zijn die er op de aardbol rondliep, ze liet alles toe, alsof ze een levende sekspop was, gemaakt voor Marokkaanse jongens. Als Ali een meisje in de kont neukte werd hij altijd bevangen door een blinde, bijna dierlijke paringsdrift, en vergat hij alles om zich heen behalve de zachte meisjeskont. Hij greep haar bij haar blonde lange haar en spaarde haar niet. Hij voelde zijn sperma in hem opwellen en spoot zijn jongenszaad tussen haar zachte meisjesbillen. Langzaam kwam hij weer tot zichzelf het hoorde de jongens opgewonden lachen. Het meisje had nauwelijks een kik gegeven en had precies gedaan wat hij wilde.
Toen hij weer buiten stond, en Karim achter de gesloten deur de mond van het meisje gebruikte om zich te bevredigen, begreep hij nog maar nauwelijks wat er gebeurt was. Dit meisje was buitenaards, een soort natte droom van tienerjongens. Iedereen zou nu zijn deel willen, neefjes, broertjes, jongens van de voetbalclub. De rij voor haar hokje zou de volgende keer lang zijn, maar dat zou haar niet deren, het was bijna alsof ze ervoor gemaakt was.

woensdag 8 juni 2011

De val van de maagd

In een klein slaperig dorpje in de bergen van een ver koninkrijk woonde Yasmine, een beeldschoon meisje met grote donkere ogen, brede bevallige heupen, ronde billen en ravenzwart krullend haar. Ze blonk niet alleen uit in schoonheid maar ook in deugd en zeden. Yasmine was de trots van haar familie, geliefd in het dorp, en zo vroom als de profeet zelf. Elke vrijdag ging ze steevast , geflankeerd door haar broers, naar de moskee. Haar broers waakte onvermoeibaar over haar als was ze een schat.
Het waren niet alleen haar broers die haar met buitengewone interesse gadesloegen. Vele broeierige jongensogen volgende haar op haar weg naar de markt, de moskee, of de waterput. Soms voelde ze hun blikken bijna op haar lichaam branden, alsof het stille maar hevige verlangen van de ongetrouwde jongemannen via hun amandelbruine ogen op haar lichaam afstraalden. Al vanaf jonge leeftijd, toen haar vrouwelijkheid begon te ontluiken, had Yasmine gemerkt dat haar rondingen haar buurjongetjes in vervoering konden brengen. Dit had haar echter nooit zo beziggehouden en had er verder niet meer over nagedacht. Ze beschouwde het als iets van het leven, waar ze verder geen aandacht aan schonk. Haar gedachte gingen uit naar God, haar familie en haar werkzaamheden in en rond het huis. Zoals gezegd, Yasmine was de deugdzaamheid zelve.
Haar broers hielden haar ver weg van alles wat mannelijk was en het leek al een eeuwigheid geleden dat ze met jongens had gepraat. Yasmine kon zich nog levendig haar kinderjaren herinneren, toen ze nog onbezorgd met haar buurjongetje Karim speelde. Hun vriendschap was innig en hecht geweest zoals die bij kinderen vaak is. Op een dag had Karim als teken van zijn vriendschap haar een mooie armband gegeven. Hoewel later bleek dat hij die op de markt had gestolen kon ze zich haar blijdschap nog herinneren. Ze had de jongen gevraagd wat ze hem terug kon geven om haar vriendschap met hem te bevestigen. Hij had slechts om een lok van haar zwarte haar gevraagd omdat dat iets van haarzelf was. Met een kinderlijke verliefdheid had ze een ze een van haar zwarte krullen afgesneden en aan haar buurjongetje gegeven. Dat was het laatste wat ze zich van hun samenzijn kon herinneren daar haar vader haar had verboden nog langer met hem te spelen.
Vanaf het moment dat Karim zijn jongensjaren achter zich liet en zijn mannelijkheid in zijn lendenen ontsproot verliet Yasmine zelden zijn gedachten. Haar lange Khimar kon haar volle rondingen niet verbergen, haar gitzwarte krullen wipten soms speels onder haar sluier vandaan, en haar grote hertenogen verrieden zoveel tederheid dat ze elk jongenshart op hol lieten slaan. Zo ook die van Karim en in zijn dromen klom hij uit zijn slaapkamerraam, sloop over het platte dak naar die van de buren, en klom hij haar slaapkamer binnen waar zij dan stil en verlangend op hem wachtte. Dit waren echter dromen die nimmer waarheid konden worden, zoveel wist Karim wel.
Karim liep elke dag met een met olijfmanden behangen ezel naar de naburige stad, om daar, de oogst uit de boomgaard van zijn vader voor een goede prijs te verkopen. Als hij veel verdiend had, ging hij met een handvol dinars naar het plaatselijke huis van plezier. Daar zocht hij dan de dame met de grootste billen uit, huurde haar, en liet haar op handen en knieën zitten, haar hoofd naar beneden, zodat haar neus de grond raakte en haar gigantische achterwerk zo hoog mogelijk in de lucht. Dan liet hij zijn broek zakken en liet zijn staalharde erectie in haar zijdezachte achterste verdwijnen. Maar hoe vaak hij het bordeel ook bezocht, hoe rond de billen van de dames ook waren, Yasmine bleef in zijn verhitte dromen verschijnen.
Karim wist dat hij het meisje nooit zou kunnen trouwen, haar vader zou het niet accepteren, om haar te veroveren moest hij een list bedenken. Niet langer bezocht hij het bordeel en spaarde al zijn dinars op. Op een dag ging hij naar een vrouw die bekend stond als een heks. Hij bood de heks al zijn geld als ze Yasmine kon betoveren en haar in de zijne te maken. De oude heks schaterlachte: ‘Jongens zijn toch allemaal hetzelfde’, zei ze. Toen vervolgde ze zonder te lachen: ‘Ik kan een Djinn op haar afsturen maar dan heb ik iets van haar nodig, iets van haar zelf’. Karim dacht koortsachtig na, het was voor hem onmogelijk iets van Yasmine te bemachtigen omdat ze voortdurend omringt was door haar beschermende familie. Plots schoot hem iets te binnen. Hij herinnerde zich de lok van Yasmine, die hij als jongentje in een leren buideltje onder zijn bed bewaarde, maar waar hij al jaren niet meer aan had gedacht. De volgende dag bracht hij de heks de krullen van Yasmine. De heks vertelde hem dat hij geduldig moest wachten, de djinn zou zijn werk doen. Eenmaal in de macht van de djinn kon hij met haar doen wat zijn hart begeerde.
Het was op een ochtend toen Yasmine, terwijl ze nietsvermoedend haar kruik met water vulde, plots als door de bliksem getroffen werd. Het leek alsof een bovenmenselijke macht haar binnenste in vuur en vlam zette. Een moment verkeerde ze in blinde paniek, maar zodra het vuur in haar lichaam was uitgeraasd, bleef er een heerlijk warm en opwindend gevoel achter, alsof na een lange winter de eerste lentedag was aangebroken. Er liep een rilling over haar rug en tot haar schrik werden haar tepels hard. Onwillekeurig gingen haar gedachten naar Karim, haar buurjongen, aan wie ze al tijden niet meer gedacht had. Het was alsof hij van hogerhand in haar gedachten werd geplant. Een zindering trok door haar lichaam haar hart vulde zich met een onbekend verlangen en het was alsof ze door een onzichtbare hand geleid werd toen ze, zo snel haar voeten haar konden dragen, in de richting van de naburige stad liep.
Toen Karim terwijl hij terugkwam van de markt Yasmine zonder haar broers op een steen naast de weg zag zitten, maakte zijn hart een sprong van geluk. Het kon bijna niet anders of de betovering was gelukt. Hij was echter nog niet zeker van zijn zaak en benaderde het meisje daarom voorzichtig. Toen hij voor haar stond, de teugels van zijn ezel in de hand, hield Yasmine haar grote bruine ogen strak op de grond gericht. Karim verzamelde al zijn moed en vroeg: ‘Je bent ver van huis Yasmine, je heb erg lang gelopen, je zult daarom wel dorst hebben. Ik ken een waterbron hier in de buurt, daar kan je de dorst lessen’. Geladen van spanning en lust keek hij hoopvol naar het meisje. Ze had een blos op haar wangen, haar ogen waren glazig alsof ze koorts had. Ze knikte zwijgend. Karim voelde de lust vanuit zijn lendenen opwellen toen hij zijn ezel aan een boom bond en Yasmine van de weg af het struikgewas in leidde, wetend dat de bron waarover hij eerder sprak slechts in zijn gedachten bestond. Yasmine volgde hem gedwee als het lastdier dat hij zoeven aan de boom had gebonden. Toen ze ver genoeg van de weg verwijderd waren op een plek waar het struikgewas zo dicht was dat het hun voor de buitenwereld kon verbergen hield Karim stil. Nu zou blijken of de betovering gewerkt had, of Yasmine van hem zou zijn. ‘Ga op je knieën zitten’, zei hij met bevende stem.
In haar normale toestand zou Yasmine nooit aan zo’n brutaal verzoek gehoor hebben gegeven, maar alsof onzichtbare handen haar neer drukten, zeeg ze neer en hield haar blik beschaamd maar verwachtingsvol op de grond gericht. Hoewel ze nog nooit van de verrukkingen van de liefde had geproefd wist ze instinctief wat de jongen van plan was. Er brak een tweestrijd in haar los. Enerzijds wilde ze haar puurheid bewaren, maar anderzijds gloeide er in haar zulk een dwingend verlangen naar iets wat ze niet kende. Ondanks haar diepe verlangen tot vereniging met de jongen schrok ze toch toen Karim zijn broek liet zakken en haar zijn van lust gekromde lid presenteerde. Hoewel ze elke ervaring in het liefdesspel ontbeerde omsloten haar volle lippen zijn harde jongensdeel en Karim gromde van genot. Zijn handen beroerde haar gesluierde hoofd terwijl ze deze ritmisch op en neer bewoog. De jongen genoot met volle teugen van haar volle lippen en warme mond. Haar lippen en tong die voorheen nog braaf het gebed resoneerde speelde nu schaamteloos met zijn stijve pik. Karim voelde zijn manlijkheid zwellen en besloot daar op die plek, in het struikgewas naast de weg, Yasmines maagdelijkheid te nemen.
Yasmine zoog begerig aan zijn lid en proefde de zilte voorbode van zijn jongenssap. Het was alsof ze van een goddelijke mede had gedronken, van binnen stond ze in vuur en vlam, verloor zichzelf volkomen, vergat alle geboden en verboden van haar geloof en verlangde alleen nog maar naar het genot dat alleen Karim haar kon geven. Ze pakte de onderrand van haar kaftan vast en trok deze tot onder haar kin op. Haar volle borsten sprongen tevoorschijn. Tot haar tevredenheid zag ze dat de mond van de jongen openviel en hij een moment, van zijn stuk gebracht door zoveel onverwachte schoonheid niet bewoog. Karim legde haar voorzichtig op haar rug, de grond gloeide weldadig onder haar naakte huid, zand kriebelde tussen haar billen. De jongen kuste haar navel, haar huid trok samen van genot, hij beet speels in haar dijen, ze giechelde zachtjes, hij likte haar tussen haar dijen, een zucht van puur geluk ontsnapte uit haar mond.
Karim likte haar met lange halen en een zacht zure meisjessmaak vulden zijn mond. Haar mooie bruine meisjespruim groeide en zwol, haar lichaam begon zich langzaam voor hem te openen. Liefdesvocht welde uit haar gulle heupen op en ze trok haar hoofd naar achteren van genot en opende haar benen. Karim wist dat de tijd daar was en besteeg haar met ingehouden kracht, richtte zijn jongensdeel op haar smachtende opening die als een hongerige mond op hem wachtte.
Op het moment dat haar maagdenvlies knapte en de jongen diep in haar wegzonk veranderde haar wereld. Alles wat ze geleerd had verdween als sneeuw voor zijn warmte. De vereniging van zijn manlijkheid en haar vrouwelijkheid maakte haar compleet. Het veranderde haar in een orgastisch wezen die slechts kon toegeven aan haar diepste instincten. Haar lichaam omsloot zijn geslacht als een warme zee en hij stak haar met tederheid. Terwijl hij haar steeds dieper raakte grepen haar handen zijn harde op en neer bewegende jongensbillen. Ze verzonk in een warme onderwereld waarin zijn slagen nog het ritme aangaven, stoot volgende op stoot, ze sloot haar ogen. Hun lichamen verenigden zich en ze veranderden in een nieuwe eenheid, alsof ze zelf niet meer bestonden, alsof de wereld om hen heen niet meer bestond. Tijd en plaats versmolten tot een stroperige lava van heerlijkheid waarin ze volledig ten onder gingen. Op het moment waarop het jongenszaad in haar buik ontsproot kreunde Yasmine van genot. Hijgend als een hert lag ze daar in de middagzon, in schoonheid ongeëvenaard. Nu was ze van hem, wist Karim. Hij nam haar in zijn armen en kuste haar een moment hartstochtelijk alvorens haar kleding te fatsoeneren.
Ze keerden afzonderlijk van elkaar terug naar het dorp, waar de doodongeruste familie van Yasmine op haar wachtte. Zij zouden nooit de waarheid weten. De waarheid die door het struikgewas naast de weg verhuld was. Slechts enkele parels van Yasmine’s bloed in het zand, vertelde dat er een maagd gevallen was.